Stichting Nijhof Groep Studiefonds

Mensen in beweging zetten, kansen bieden en ontwikkeling stimuleren: het zit in het DNA van de Nijhof Groep. Naast initiatieven als de Salland Tech Academy, Innovatiehub Salland en Kansrijk Salland lanceerden we ter ere van ons 55-jarig bestaan een studiefonds voor kinderen van medewerkers. Het doel: een bijdrage leveren aan de scholing, vorming en studie van de kinderen. zodat talent ontwikkelt wordt en haar weg vindt naar bedrijven in onze regio. Lees er hier meer over. 

Duurzame inzetbaarheid personeel

Het klinkt misschien heel technisch. Maar duurzame inzetbaarheid is zorgen dat mensen tot hun pensioen hun werk goed kunnen blijven doen. Installateurs hebben nu eenmaal een ‘fysiek’ beroep. Daarom is een goede werksituatie belangrijk om gezond te blijven. En dat is wat we willen bereiken met duurzame inzetbaarheid. Het is vooral voor onze oudere collega’s. We kijken wat je wilt, en wat je ambieert. Misschien is dat wel een functie op kantoor? Of een leidinggevende functie op de bouw waar je zelf niet meer meewerkt.

Minder werken

Je partner werkt parttime. En op de dagen die hij/zij werkt, wil jij thuis zijn voor de kinderen. Dat kan. Een 32-urige werkweek, of minder, is altijd bespreekbaar. Wij hebben nu ook al medewerkers die gebruik maken van deze mogelijkheid.

Als je er meer over wilt weten; onderaan de pagina staan de contactgegevens.

Periodiek Medisch onderzoek (PMO)

‘De dokter komt naar je toe dit najaar!’

Iedere werknemer krijgt een medisch onderzoek; onder werktijd en op de bouw. Een arts komt met een mobiele onderzoeksruimte naar de bouw voor een fysieke keuring.

Beginnende klachten of pijntjes, waarvoor je normaal niet naar de huisarts zou gaan, kun je nu tijdens het onderzoek met de arts bespreken.

We willen zo goed mogelijk zorgen voor de mensen die elke dag voor ons aan het werk zijn, op een prettige, laagdrempelige manier. Daarom dus!

Enthousiast geworden? Ga bij ons aan de slag.

Scroll naar boven