Techniekdagen van Platform Techniek Salland waren een groot succes

Techniek en technologie daar zit energie in! Letterlijk en figuurlijk, want we hebben energie nodig om iets te laten werken. Als we bijvoorbeeld willen zwemmen, hebben we energie nodig om ons door het water voort te bewegen. Als je het licht aandoet heb je eerst energie nodig, die dan wordt omgezet in elektriciteit, waardoor wij licht hebben.

Daarnaast krijg je energie van techniek en technologie als je het leuk vindt om hiermee bezig te zijn. Dat kan bijvoorbeeld door het maken van een werkstukopdracht uit de lesbrief op school of het bezoeken van de Techniekdagen. Want als je blij bent, dan stroomt er positieve energie door je lichaam.

Tijdens de 15e Techniekdagen Onderwijs Salland, afgelopen weekend, konden leerlingen, leerkrachten, ouders en verzorgers op vele fronten kennis maken met uiteenlopende technieken en technologieën boordevol energie bij de 8 deelnemende bedrijven. De deuren van deze bedrijven, waaronder ons bedrijf, stonden tijdens de Techniekdagen wagenwijd open.

Het was één groot feest: enthousiaste kinderen, nieuwsgierige ouders en blije medewerkers. Samen hebben we een kleine 700 lampjes laten branden. We kijken terug op een top weekend! Allemaal bedankt voor jullie komst!

 

 

Deel dit artikel:

Scroll naar boven