STEK certificering wederom succesvol verlengd.

Op woensdag 29 augustus jl. heeft de 2 jaarlijkse BRL 100 versie 1.2 en STEK Module A audit door certificatie instelling SGS Intron weer plaatsgevonden.

Als je met koelinstallaties en airconditioning werkt, moet je weten wat je doet. De gefluoreerde broeikasgassen en ozonafbrekende stoffen vormen namelijk niet alleen een risico voor het milieu, maar kunnen ook persoonlijk letsel als brandwonden veroorzaken.

Tijdens de audit zijn diverse thema’s gecontroleerd, waaronder onze logboeken, procedures, koudemiddelenregistratie en kalibratie meetmiddelen. Met 1 van onze monteurs is een interview afgenomen over zijn vakkennis en zijn er twee installatie controles uitgevoerd.

habel airco 2019 foto 2.jpg

Trots kunnen wij meedelen dat onze STEK certificering wederom met twee jaar is verlengd en wij bevoegd zijn om handelingen met f-gassen te verrichten aan koelinstallaties, klimaatinstallaties en warmtepompinstallaties.

In een jaar waarin wij enorm zijn gegroeid in de klimaattechniek en grote installaties hebben mogen aanleggen bij diverse opdrachtgevers waaronder Pan Oston, Mekenkamp, Persan en Altrex hebben wij het beheersbaar weten te houden zonder in te boeten aan onze kwaliteit.

habel airco 2019 foto 1.jpg

Binnen de Nijhof Installatiegroep is Habel Installatie dé specialist in koeling, airco en klimaat. Met het behalen van de certificering laten wij opnieuw zien dat wij een meer dan betrouwbare partner zijn voor al onze opdrachtgevers. Onze flexibele, klantgerichte aanpak met uitstekende prijs-kwaliteitverhouding maakt dat wij veel tevreden klanten hebben in de industrie, elektriciteitscentrales, winkelketens, utiliteit en bij zowel particulieren als het midden- en kleinbedrijf.” stelt bedrijfsleider Raymond Beltman.

Deel dit artikel:

Scroll naar boven