Kerstgroet.

Met de feestdagen voor de deur staan wij graag stil bij het jaar dat bijna achter ons ligt. Een jaar met mooie hoogtepunten. Zo mochten wij binnen de Nijhof Installatiegroep een aantal jubilarissen in het zonnetje zetten. Altijd weer een mooie bevestiging dat mensen graag bij ons werken. Daarnaast ging aan de verbouwing van onze eigen werkplaats een grote opruiming vooraf. Daarmee is alle ruimte ontstaan om onze processen verder te optimaliseren en nog efficiënter te maken, ook met het oog op onze toekomstige ambities op het gebied van prefab.

Graag maken wij mensen enthousiast voor een loopbaan in de techniek en dus participeren wij in lokale initiatieven als gaeenswerken.nu voor studenten die een bijbaantje zoeken. Ook waren wij kartrekker van de Dag van de Installatietechniek, waar wij in samenwerking met het Carmel College Salland dit schooljaar zo’n 240 Vmbo- en Havoleerlingen kennis laten maken met techniek. Om ook Hbo’ers en Wo’ers met een stage, afstudeeropdracht of trainee voor de regio te behouden, werken wij met meerdere partners samen in de Innovatiehub Salland. Tot slot lanceerden wij zelf de nieuwe website www.werkenbijnijhofgroep.nl  en werd www.sallandtechacademy.nl in een nieuw jasje gestoken.

Ook tonen wij graag onze maatschappelijke betrokkenheid. Zo hebben wij het sponsorcontract met de handbal van SV Broekland voor vijf jaar verlengd. Ook zijn wij weer sponsor van Raalte on ice, waar wij dit jaar zelfs met drie teams aan het curling meedoen. Tot slot hebben wij een bedrag geschonken aan het plaatselijke initiatief Sallandse Kinderen in de Knel. Het erbij horen en meedoen is voor alle kinderen belangrijk en dus verrast dit initiatief kinderen van ouders met een smalle beurs rond Sinterklaas met een cadeautje en voorstelling in het theater.

Tot slot wensen wij u fijne feestdagen en natuurlijk een gelukkig nieuwjaar in volle gezondheid, maar niet voordat wij u hebben bedankt voor de prettige samenwerking in het afgelopen jaar.

Deel dit artikel:

Scroll naar boven